Ga jij mee op reis naar Mozambique?

Heb jij zin om mee te helpen bouwen aan een basisschool in Mozambique? In de zomer van 2020 organiseert Livingstone 2 ontmoetingsreizen naar ons project. Je wordt in Mozambique begeleidt door ervaren lokale aannemers. Samen met de studenten van Sarinha help je mee met metselen, pleisteren van muren of het plaatsen van ramen en deuren.

Als vrijwilliger komen de reis- en verblijfskosten en een bijdrage in de bouw voor jouw rekening, waarvoor je een unieke ervaring terug krijgt. Je bouwt samen met de Mozambikanen aan de toekomst voor hun kinderen. Ook leer je, meer dan een toerist, het echte Mozambique kennen en bouw je vriendschappen voor het leven.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om mee te helpen met het sociale werk van de studenten van de bijbelschool. Zo kun je meegaan naar de gevangenis of naar ouderen en zieken, of meehelpen in het kinderprogramma’s van de zondagsschool.

Heb je als groep interesse neem dan contact op voor de mogelijkheden. Dit kan door via onderstaande link contact op te nemen met Livingstone.  

Lees hier haar verhaal van Sarinha

258_4336_BF-Laura-profiel-1--640

Voor meer informatie over de reizen
klik dan hier en je komt op de website van

Oranje